Ці фрукти ароматизують все від морозива до коктейлів. Бананова маракуйя, або пасифлора ніжна, слабо пахне апельсинами і виглядає як маленький банан. Розріжте фрукт, і його їстівна м'якоть апельсина, всіяна чорними насінням, виявить свою приналежність до сімейства маракуї. Уродженець Колумбії, Венесуели, Перу, Еквадору і Болівії, фрукт має гострий, терпкий смак, який посилює всі - від смузі та морозива до пирогів і консервів. В Колумбії, де цей фрукт називають куруба, його часто перетворюють у коктейль з агуардіенте і цукром, або в освіжаючий безалкогольний напій, відомий як сорбети де курюба, який змішує м'якоть з молоком, цукром і водою. Хоча може бути заманливо імпортувати цей делікатес, рослина іноді діє як інвазійний вид, коли його вивозять у країни за межами його природного середовища. У Новій Зеландії і на Гаваях його виноградні лози вбивають дерева, забравшись на вершину навісу і відсікаючи бічні вусики, що позбавляє дерева-господарі сонячного світла. З цієї причини незаконно розповсюджувати або вирощувати рослини в цих країнах. Натомість, у вас є все більше причин для поїздки в Південну Америку і дегустації цього чудового фрукта.
Інформація для замовлення
- Ціна: 140 ₴