Насіння Гарбуз Хокайдо Японія
В пачці 5 насінин
В Україні відомий під назвою гарбуз «Хоккайдо», в інших країнах цей гарбуз зазвичай називають «червоним гарбузом курі», «японським гарбузом», «помаранчевим гарбузом Хоккайдо», «малим червоним гарбузом Хаббарта» або «гарбуз Учікі курі». В Японії слово курі може означати або гарбуз, про який йдеться в цій статті, або японські каштани. У Франції його називають потімарроном, а у Сполученому Королівстві — «цибулевим гарбузом».
Гарбуз Хоккайдо, переважно вирощують в Японії, Каліфорнії, Флориді, Південно-Західному Колорадо, Мексиці, Тасманії, Тонзі, Новій Зеландії, Чилі, Провансі та Південній Африці, добре адаптований для клімату, який забезпечує вегетаційний період 100 і більше днів. Більшість гарбузів, вирощених в Каліфорнії, Колорадо, Тонги та Новій Зеландії, експортується до Японії.
Характеристика
Цей морозостійкий гарбуз дозріває на сильному сонці і стійкий до посухи. Кожна лоза дає кілька плодів у формі краплини, як правило, три. Гарбуз дозріває приблизно через дев'яносто днів після цвітіння.
Гарбуз — це зимовий сорт із твердою оболонкою та твердою жовтою м'якушшю. М'якуш часто має зелений відтінок під насінням.
Кулінарне використання
Червоний гарбуз Хоккайдо, підготовлений для приготування.
Наповнений ароматом і солодкий червоний гарбуз Хоккайдо часто готують з маслом і травами. Це інгредієнт різноманітних супів, рагу та запіканок. З нього можна приготувати тістечка, швидкий хліб, булочки, печиво, варення та пироги з начинкою горіхового смаку. Його можна запікати, варити, готувати в мікрохвильовій печі, готувати на пару, пасерувати або смажити. Цей гарбуз отримує солодкий смак і текстуру у фритюрі. Насіннєва порожнина ідеально підходить для фарширування. Особливістю сорту Хоккайдо також є можливість вживання плодів разом зі шкіркою, яка при тепловій обробці стає м'якою.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Японія |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Культура | Гарбуз |
Сорт/Гібрид | Хоккайдо |
Рік врожаю | 2022 |
- Ціна: 76 ₴